HBvLPLUS gaf Elke Geraerts een interview ter ere van haar nieuwe boek Authentieke Intelligentie. Tijdens Food4Business zal haar boek en het menselijk brein centraal staan in haar keynote. Alvast een voorproefje? Lees onderstaand haar interview!
$type=slider$h=500$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home
[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home
$show=home
[MENUKAART]_$type=grid$sn=0$l=1$rm=0$c=3$m=0$show=home
$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html
$show=/p/menukaart.html$type=grid$m=0$rm=0$sn=0$c=9$p=1
$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1
$show=/p/keuken.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/keuken.html
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post
/fa-envelope-o/ INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
/fa-clock-o/ MEEST RECENTE UPDATES$type=blogging$m=0$cate=0$sn=0$rm=0$c=7$va=0$show=post
/fa-users/ FOOD4BUSINESS PARTNERS$type=social_counter
/fa-fire/ TRENDING DEZE MAAND$type=one$hide=post
-
BERLICUM –Als een dorp als Arcen landelijk bekend kan zijn vanwege de kasteeltuinen of Zandvoort vanwege een circuit, waarom zou Berli...
-
De voedingsindustrie bepaalt in hoge mate wat wij eten. Supermarkten spelen daar handig op in. Zijn wij wat we eten? Erik-Alexander geeft...
-
We willen het allemaal: succesvoller, gelukkiger, gezonder zijn. Er wordt volop gepredikt over hoe je dit kunt bereiken: boeken z...