Hoe kun je als mens je stempel nog drukken in tijden van digitalisering? In haar nieuwste boek neemt Elke Geraerts je mee in de kracht van het menselijk brein. Tijdens Food4Business vertelt ze waarom mensen altijd winnen van computers en over haar nieuwe boek. Mis het niet: bestel jouw ticket voor dit bijzondere event!
$type=slider$h=500$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home
[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home
$show=home
[MENUKAART]_$type=grid$sn=0$l=1$rm=0$c=3$m=0$show=home
$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html
$show=/p/menukaart.html$type=grid$m=0$rm=0$sn=0$c=9$p=1
$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1
$show=/p/keuken.html$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/keuken.html
[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post
/fa-envelope-o/ INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
/fa-clock-o/ MEEST RECENTE UPDATES$type=blogging$m=0$cate=0$sn=0$rm=0$c=7$va=0$show=post
/fa-users/ FOOD4BUSINESS PARTNERS$type=social_counter
/fa-fire/ TRENDING DEZE MAAND$type=one$hide=post
-
De voedingsindustrie bepaalt in hoge mate wat wij eten. Supermarkten spelen daar handig op in. Zijn wij wat we eten? Erik-Alexander geeft...
-
Bent u tevreden met het aantal klanten dat u heeft? Als het antwoord ja is, dan hoeft u niet naar de masterclass van Matt Clark. Heeft u...
-
Brainfood, food for thought: de liefde gaat door de maag, maar elke ondernemer weet dat een goed business-idee ook vlinders in je buik k...